JAG VILL HA PENGAR :D



JAG SAKNAR OFFE!


PS. JAG HATAR MARRES MINI LAPTOP HÅRT, JÄVLIGT HÅRT..

nu ska jag go och borsta tänderna och ta bort sminket och sen väcka älsk, bara för jag vill ha en go natt puss.
klockan är 03:37, dax att sova det är en lång da imorn med buss resor och snabba farväl att till gå..
berättar mer om sthlm när jag kommer hem. massa stuff som jag inte hunnit skriva som LASERPEKAREN SOM VI TRODDE VA ETT LASER GIVÄÄÄÄÄR! skit läskigt vare :S berättar mer imorn!

Sthlm 3 dagar, vad händer???

Passa på att dra te Sthlm med Älsk när man har lov, och detta har hänt.. ensålänge!
Första kvällen så var vi hemma hos Marre och Perra pys. vi åt tacos och spela ett jätte roligt tåg spel! jätte kul, ska fan köpa de. Wicky, Larsa och Gustaf va med ocå :) (har tyvärr inga bilder, glömde bort kameran)

Andra dan så åkte vi till en av alla tusen gallerier. köpte 4 tröjer och en vår jacka. asnice ;) vi köpte även med ett rock band trummset te wicky och larsa för deras har gåt sönder :P kosta 139 begangnat med 1 års garanti- det va lite skumt men bra :D efter det så åkte vi sabbt hem och sen gick vi te wicky och larsa och spela buzz och kolla på Dumma Mej. (jag och min kamera gillar inte varann så bra, där av kvaleten..)
Buzz nördarna ;)
DUMMA MEJ!
Tredje dan gick vi en liten promenad te coop och sen så grog vi te IKEA med Perra pys köpte en förvarings sak och ett litet svart bord, efter de drog vi te 'Kör för alla' med Caroline af Ugglas som körledare. fyfan vad rolig hon är och så jävla snäll hon va!!!! fick autograf (a'
vår ''bo'' plats xD
kräm-i-ansiktet-klet-mongo-söt-bild-puss
på väg te coop med marre's fina mexiko mössA!
IKEA!
Caroline Af Ugglas ♥

Gonna let you see everything

Så nu har man gjort en ny blogg, jag håller just nu på att fixa designen. men nu ska jag åter gå till vad jag ska göra idag. jag ska fortsätta med mitt praoande på pizzerian Diana's i stan med Pånisen.
det värsta är väll att jag inte får röka på 6 timmar, kanske? -.- fiifaan!
men som tur är har jag ju kvar mina nikotingrej påsar :) får över leva på det.
vi har ganska chill tider fast dom var bäst första dan från 14.15 - 17.20 as chill :D
men nu 14.15 - 20.30 och på fredag 17.00 - 22.00. det är bara att diska på och försöka att inte klappa på han vad han nu heter o_O eeh vi hörs!

Tack och hej, stektägg


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0